GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Ακόμη μια απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο μέσα στο 2016, καθώς έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσ...


Ακόμη μια απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο μέσα στο 2016, καθώς έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, η καλή του φίλη Γωγώ Ατζολετάκη, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Δημήτρη Βεάνο.

«Έφυγε ο καλός μου φίλος Δημήτρης Βεάνος. Ο συνάδελφος ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος.Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ από το Β' Νεκροταφείο! Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε... κι ευχαριστώ για την αγάπη που μου πρόσφερες τόσο απλόχερα όλα τα χρόνια της γνωριμίας μας και της φιλίας μας», έγραψε η Γωγώ Ατζολετάκη.

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Βότκα πορτοκάλι

Λατρεμένοι μου γείτονες

Ήρθε κι έδεσε

Ιδιαιτέρα για κλάματα

Φιλί ζωής

Η συκοφαντία

Πες μου ναι

Κάπου σε ξέρω

Το κλειδί

Το πιο γλυκό μου ψέμα

Επιθυμίες

Μωβ-Ροζ

Άκρως οικογενειακόν

Άμυνα ζώνης

Μικρές αμαρτίες

Αριστοτέλης ο άριστος

Εκείνες κι εγώ

7 θανάσιμες πεθερές: Η χήρα πεθερά

Γάμος με τα όλα του: Δημητράκης ο δίγαμος

L.A.P.D.

Στον κινηματογράφο, ο Δημήτρης Βεάνος είχε πρωταγωνιστήσει και στις ταινίες: «Κλαις» (2003), «Ροζ» (2006), «Η χαραυγή της Νίκης (1971) και «Η απόλυτη στιγμή (2004).

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση