GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Ο Τραμπ είναι έξυπνος, θα μπει γρήγορα στον ρόλο του

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε σήμερα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας "έξυπνος" άνθρωπος, ο οποίος αντιλαμβάνετ...


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε σήμερα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας "έξυπνος" άνθρωπος, ο οποίος αντιλαμβάνεται το βαθμό της ευθύνης που συνεπάγεται ο ρόλος του και θα πράξει αναλόγως.

"Ο Τραμπ ήταν ένας επιχειρηματίας. Τώρα είναι κρατικός αξιωματούχος, ο επικεφαλής των ΗΠΑ, μίας υπερδύναμης, σημαντικής δύναμης της παγκόσμιας οικονομίας και στρατιωτικής δύναμης. Η επιτυχία του ως επιχειρηματία σημαίνει ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Ως έξυπνος άνθρωπος είναι ικανός να διαχειριστεί γρήγορα ένα άλλο επίπεδο ευθύνης. Περιμένουμε ότι θα πράξει έχοντας αυτό κατά νου", είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NTV, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Πούτιν και Τραμπ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στις 14 Νοεμβρίου. Όπως άφησε να εννοηθεί το Κρεμλίνο, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αναγκαιότητα "βελτίωσης" των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, οι οποίες έχουν πληγεί από τις κρίσεις σε Ουκρανία και Συρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση