GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΧΑΜΟΣ από αντιδράσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά στον "Βασιλόπουλο"

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η καταγγελία  μέσω fb, που δημοσιεύθηκε Press-gr, ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ) για την απαρ...


Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η καταγγελία μέσω fb, που δημοσιεύθηκε Press-gr, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για την απαράδεκτη συμπεριφορά σε κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος προς άτομο με ειδικές ανάγκες. 

Η επώνυμη καταγγελία ήταν η εξής:
Γιώργος Ερμής
Κατόπιν συνομιλίας μου με φίλη μου ανέφερε κάτι που θεωρό ότι πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος,όλη η ΕΛΛΑΔΑ ....
(( Παραμονή Χριστουγέννων πήγα στο βασιλόπουλο στο Κορωπί να ψωνίσω και ένα άτομο με ειδικές ανάγκες ζήτησε μια καρέκλα γιατί δε μπορούσε να σταθεί όρθιο και η προϊσταμένη του είπε ότι δεν έχουν καρέκλες.Και η τηλεόραση διαφημίζει πόσο φιλάνθρωποι είναι,Σε σας ίσως πιάσει τόπο αυτή η πληροφορία.))
Τα συμπεράσματα δικά σας.. περιμένω τα σχόλια σας...


Και ιδού ένα ενδεικτικό τμήμα αντιδράσεων:
Vicky Athanasios Togridis Μονο για τον Σκλαβενιτη εχω ακουσει καλα λογια.

ειρηνη μικροβα Επιτελους πρεπει σαυτη τη χωρα να μαθουν να σεβονται...δε μπορω να θυμωσω,μονο σιχασια μουρχεται απο τοση υποκρισια..

Κωνσταντίνα Χρυσάνθη Μονο απ τον Σκλαβενιτη ψωνιζω ,γιατι ειναι Ανθρωπος ,σεβεται τους εργαζομενους κ τους πελατες κ ειναι Ελληνας

Βούλα Κλείδωνα Νομίζεις?

Κωνσταντίνα Χρυσάνθη Δεν νομιζω ,το ξερω...

Μιχάλης Ριτσάτος ΄Όλα για το χρήμα... πιθανότατα δεν θα έχουν καρέκλες στο κατάστημα για να μην κάθονται ποτέ και οι υπάλληλοι. (Άλλο στα γραφεία έτσι?). Λοιπόν επειδή το καθισιό βλάπτει την τσέπη... (του αφεντικού εννοείτε) όντως δεν θα είχαν να του δώσουν κάτι που να μπορεί να κάτσει ο ταλαίπωρος. άλλο όμως να έχει ο υπάλληλος πρόθεση η οχι να το κάνει, και άλλο το να μπορεί να το κάνει..... Μου θύμισε όμως η ιστορία αυτή και την εκπαίδευση στα ΛΥΒ στο στρατό... ...που για 42 μέρες (6 εβδομάδες) απαγορευόταν το «βάδην» και επιτρεπόταν μόνο το «τροχάδην» !!! Μήπως έτσι δεν μας τα πάνε όλα σήμερα ..? μόνο το τροχάδην επιτρέπεται πλέον... και απαγορεύεται το βάδην και το να κάθεσαι.... Σε λίγο θα απαγορεύσουν και τον ύπνο.... γιατί δεν συμφέρει τις «αγορές» !! Αλίμονο στους νέους αν δεν καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση αυτή...... Βράσε όριζα...!

Tzanakis Tzanakis Boss, Σημερα το Μαθαμε.?

Βούλα Κλείδωνα Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αλήθεια, δεν γίνονται αυτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουν ακόμα και την καρέκλα τους οι ταμίες. Και αν υποθέσουμε, αν λεω, οτι έγινε έτσι μιλάμε για συμπεριφορά υπαλλήλου που σε καμια περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την εταιρεία. Γιαυτό υπάρχουν διευθυντές για να καταγγελονται τέτοιου είδους περιστατικά.
Και να σας ενημερώσω πως έχουν απολυθεί υπάλληλοι ακόμα και στελέχη της εταιρείας για παραβατικες συμπεριφορές.

Εφη Μουστάκα Γιατι μας φαινετε παραξενο; Σε αλλο πολυκαταστημα επισης ετυχε μια εγκυος να λιποθυμησει και να θελει τουαλετα της ειπαν πως δεν διαθετουν ! Ακριβως συγνωμη δεν διαθετουμε τουαλετες αυτη ηταν η απαντηση!

Βούλα Κλείδωνα Ειναι δυνατόν να μην διαθέτουν τουαλέτες τα πολυκαταστηματα όταν ειναι υποχρεωτικό απο τον Νόμο και μάλιστα με προδιαγραφές;; Χωρίς τουαλέτες δεν δίνουν άδεια λειτουργίας και στα περισσότερα είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν τουαλέτες για ΑΜΕΑ. Σε τέτοια περιστατικά, σηκώνει καταγγελία προς γνώση και συμμόρφωση.

Εφη Μουστάκα Και φυσικα θα υπαρχουν εδω για 12 τετραγωνικα απαιτουν τουαλετα απαραιτητως! Απλα δεν επιτρεπετε για κανεναν να επισκευθει τον χωρο! Εμειςοι αφελεις ας δουμε που αφηνουμε τα χρηματα μας!

Κωνσταντίνα Χρυσάνθη Ακομα κ αν δεν εχουν τουαλετα για τους πελατες ειναι υποχρεωμενοι να σε πανε στην δικη τους!!!

ειρηνη μικροβα Ντροπη σε οποιον αμφισβητει ενα τετοιο περιστατικο..Προφανως ζει στο ροζ κοσμο του,δικαιωμα του αλλα να μην εχει και γνωμη εκει που οι αλλοι αγωνιζονται κυριολεκτικα.Νροπη!

Βούλα Κλείδωνα Νομίζω οτι έγραψα Ελληνικά... ξαναδιάβασε.

ειρηνη μικροβα Κ Βουλα Κλειδωνα το:'Δεν υπαρχει περιπτωση'ελληνικα δεν ειναι;Ντροπη σας,θελετε να βγειτε και απο πανω!!!

Βούλα Κλείδωνα Ειναι δυνατόν να μην διαθέτουν τουαλέτες τα πολυκαταστηματα όταν ειναι υποχρεωτικό απο τον Νόμο και μάλιστα με προδιαγραφές;; Χωρίς τουαλέτες δεν δίνουν άδεια λειτουργίας και στα περισσότερα είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν τουαλέτες για ΑΜΕΑ. Σε τέτοια περιστατικά, σηκώνει καταγγελία προς γνώση και συμμόρφωση.

Georgia Aggelopoulou δηλαδη δεν πιστευετε οτι ειναι θεμα υπαληλου, δηλαδη ανθρωπου προς τον ανθρωπο.

Βούλα Κλείδωνα Ναι, είναι θεμα υπαλλήλου και οχι εταιρειας.. Να κάνετε καταγγελίες όταν αντιμετωπίζετε τέτοια περιστατικά .Τα σχόλια δεν βοηθούν ούτε αλλαξαν ποτέ κάτι.

ΕΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ότι είναι ...φιλάνθρωποι! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά στον "Βασιλόπουλο"


1 σχόλιο

  1. το να εισαι αντισυστημικος και να βλεπεις παντου αδικιες και σκανδαλα δεν σου δινει το δικαιωμα να κατηγορεις μια σοβαρη επιχειρηση ..σε επιπεδο κουτσομπολιου οταν ειναι .... απο τις λιγες που εχουν μεινει και εξυπηρετουν σε ανεκτο επιπεδο τους καταναλωτες.......
    οποιος ειναι αντισυστημικος να παει στον κυρ.παντελη τον μπακαλη με το τεφτερι με τα μουχλιασμενα τυρια και τα τα ποντικια στις αποθηκες....και τις τιμες με τοκο στα υψη.....
    το να κανουμε επιθεση σε αυτους τους λιγους που ακομα επενδυουν και δινουν δουλεια σε μια κατεστραμενη χωρα ... ειναι αυτοκαταστροφικο......
    οποιοδηποτε προβλημα που οφειλεται στον ανθρωπινο παραγοντα και οχι στην πολιτικη μιας επιχειρησης υπαρχουν τροποι και διαδικασιες να λυθει και οχι απλα να πετροβολαμε ασκοπα και κραζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση