GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ! Άλλα έλεγε ο κ. Τσίπρας για το μοίρασμα των πλεονασμάτων... (Βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας. Προκαλεί έκπληξη η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μοίρασμα πλεονάσματος ύψους 617 εκ. ευρώ σε χαμ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.

Προκαλεί έκπληξη η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μοίρασμα πλεονάσματος ύψους 617 εκ. ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους. Η απόφαση του αυτή έρχεται σε..... πλήρη αντίθεση με αυτά που δήλωνε προεκλογικά για τον κ.  Σαμαρά στα Ιωάννινα. Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».

«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας και διερωτόταν: «Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσει το τελευταίο που τους έχει απομείνει – την αξιοπρέπειά τους;».

«Το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σ’ αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. Σ’ αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων»!!!

Σε βαθιά ανησυχία η κυβέρνηση και στο βάθος εκλογές λέμε εμείς....

Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση