GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κόσμο και συνταγή Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΣ

Με τον κόσμο του στο πλευρό, καθώς η αρχική απόφαση της διοίκησης να κλείσει όλες τις θύρες του Καυτανζόγλειου άλλαξε, ο Ηρακλής υποδέχ...


Με τον κόσμο του στο πλευρό, καθώς η αρχική απόφαση της διοίκησης να κλείσει όλες τις θύρες του Καυτανζόγλειου άλλαξε, ο Ηρακλής υποδέχεται στις 19:30 την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Σάββας Παντελίδης για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες άφησε ξανά εκτός τον Ρούσσο και πήρε τους ίδιους παίκτες που είχε επιλέξει και για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέϊρο, Λεοζίνιο, Περνίς, Περόνε.
'Όσον αφορά στον ΠΑΣ, η αποστολή συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα έχει αρκετές αλλαγές, αφού εκτός έμειναν οι νεαροί Κολιοφούκας, Μαυροπάνος και Μασούρας, όπως και ο Φερφελής που δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη.
Ο τελευταίος επέλεξε να πάρει μαζί του 21 παίκτες και ανάμεσά τους ακόμη και τον Νικολιά, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές του επιλογές. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με τον Παναιτωλικό στην αποστολή είναι και ο Ναδάλες και μένει να φανεί εάν είναι σε θέση να ξεκινήσει.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση