GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήστε λίπη και άλατα εύκολα και οικονομικά

Αποτελούν τον εφιάλτη κάθε νοικοκυράς. Ο πόλεμος με αυτά είναι συνεχής αλλά όχι πάντα νικηφόρος. Τα λίπη και τα άλατα είναι ένας μεγάλο...


Αποτελούν τον εφιάλτη κάθε νοικοκυράς. Ο πόλεμος με αυτά είναι συνεχής αλλά όχι πάντα νικηφόρος. Τα λίπη και τα άλατα είναι ένας μεγάλος εχθρός και σίγουρα πολλές φορές το βάσανο μετά το φαγητό. Αποτελούν δε συχνά αιτία καταστροφής των πλυντηρίων πιάτων, αλλά το κυριότερο, ο λόγος που αρκετοί αναγκάζονται να κάνουν διάφορα πειράματα. Να αναζητήσουν δηλαδή μέσα στο πλυντήριο τυχόν υπολείμματα φαγητού ή να εμπιστευθούν συνταγές με… ξύδι, μαγειρική σόδα και άλλες αμφιβόλου αποτελεσματικότητας πρακτικές λύσεις.
Οι λιπαρές επικαθίσεις, τα υπολείμματα τροφών και τα άλατα, εκτός του ότι μειώνουν τη διάρκεια ζωής και την αποτελεσματικότητα του πλυντηρίου πιάτων αποτελούν και κίνδυνο για την υγεία μας καθώς τα σκεύη που πλένονται μέσα σε αυτό δεν καθαρίζονται όπως και όσο πρέπει, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά τα υπολείμματα να καταλήγουν τελικά στο στομάχι μας.
Πλέον οι περισσότερες ταμπλέτες πλυντηρίων αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για να αποφευχθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς, πολλές φορές αποτελούν ακριβή λύση καθώς για μια μικρή συσκευασία των 20 ή 30 τεμαχίων θα χρειαστεί να δαπανηθούν περισσότερα από 10 ευρώ. Υπάρχουν όμως οικονομικές και ταυτόχρονα αποτελεσματικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση