GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ενέσεις στην πίστα ο Λευτέρης Πανταζής

Με αφόρητους πόνους στο ισχίο, ο Λευτέρης Πανταζής σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει να προσφέρει στους θαυμαστές του στη Θεσσαλονίκη μον...


Με αφόρητους πόνους στο ισχίο, ο Λευτέρης Πανταζής σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει να προσφέρει στους θαυμαστές του στη Θεσσαλονίκη μοναδικές νύχτες διασκέδασης.
Τις τελευταίες νύχτες μάλιστα ο διαχρονικός τραγουδιστής αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να μπορέσει να εμφανιστεί στην πίστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Freddo φέρεται να υποβλήθηκε σε έγχυση στην άρθρωση του ισχίου , η οποία μπορεί να δρα θεραπευτικά μειώνοντας τη φλεγμονή και άρα τον πόνο που προκαλεί.
Είναι ενδεικτικό ότι το φάρμακο που του χορηγείται έχει διάρκεια δράσης μόνο μερικές ώρες. Δηλαδή, του προσφέρει μόνο μια προσωρινή ανακούφιση για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις του καλλιτεχνικού προγράμματός του.
Ψιθυρίζεται μάλιστα πως η αντιμετώπιση του προβλήματος του Λευτέρη Πανταζή θα συνεχιστεί με φυσικοθεραπεία, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση της λειτουργίας της άρθρωσης και της επηρεαζόμενης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση