GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στο Βερολίνο: Έβαλαν φωτιά σε άστεγο και μετά καμάρωναν - ΒΙΝΤΕΟ

Παραδόθηκαν στην αστυνομία οι έξι από τους επτά νεαρούς που έβαλαν φωτιά και επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στο Βερολίνο. Ο έβ...


Παραδόθηκαν στην αστυνομία οι έξι από τους επτά νεαρούς που έβαλαν φωτιά και επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στο Βερολίνο. Ο έβδομος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι δράστες είναι πρόσφυγες από τη Συρία και τη Λιβύη.

Οι νεαροί φέρονται να έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγό την ώρα που κοιμόταν σε σταθμό μετρό, στο Βερολίνο, ενώ το περιστατικό συνέβη την Κυριακή τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ευτυχώς, το θύμα της επίθεσης επέζησε χάρη στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από κλειστό κύκλωμα στον συγκεκριμένο σταθμό. Οι δράστες φαίνονται - λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη τους - να γελούν και να καμαρώνουν. 

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση