GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΒΑΡΙΕΣ καταγγελίες για τα Αμυντικά Συστήματα

ΤΑ ΕΑΣ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!! Με ξόρκια και μάγια δεν σώζονται οι ...


ΤΑ ΕΑΣ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

Με ξόρκια και μάγια δεν σώζονται οι εταιρείες.
Η κυβέρνηση, που τόσα υποσχέθηκε, η κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση είχε τη έτοιμη λύση για την αμυντική βιομηχανία της χώρας, σήμερα οδηγεί τα ΕΑΣ, με μαθηματική ακρίβεια, στο κλείσιμο.
Προσπαθεί σαν εταιρεία real estate, να ξεπουλήσει, όσο-όσο και χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, ότι κινητή και ακίνητη περιουσία υπάρχει όχι για να τη βάλει σε παραγωγική διαδικασία, αλλά για να κερδίσει χρόνο μέχρι να ‘ρθει το οριστικό κλείσιμο της εταιρείας.
Ξεπουλάνε το εργοστάσιο Ελευσίνας έναντι 25 εκ. 600 χιλ. ευρώ αν και υπάρχει εκτίμηση το 2015 για το συγκεκριμένο ακίνητο που ανέρχεται στο ποσό των 40 εκ. 320 χιλ. ευρώ. Φαίνεται ότι ο σχεδιασμός για το ξεπούλημα της εταιρείας έχει παρελθόν αλλά έχει και μέλλον.
Ήδη από τον Δεκέμβριο 2015 φρόντισε να καλύψει τον εαυτό της από ποινικές διώξεις αλλά και αγωγές υπογράφοντας εν κρυπτώ και παρανόμως συμβόλαιο αστικής ευθύνης των μελών του Δ.Σ. με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Η ασφαλιστική κάλυψη καθενός εκ των μελών του Δ.Σ. φαίνεται να ανέρχεται στο ποσό των 5 εκ. ευρώ ανά καλυπτόμενο πρόσωπο. Δηλαδή υποχρέωσαν την εταιρεία να τους καλύψει για πράξεις και παραλήψεις τους για όσο διάστημα διοικούν την εταιρεία αλλά και για δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή τους !!!
Οι μάγοι δεν ήρθαν για να φέρουν δώρα αλλά για να πάρουν!!!
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η Διοίκηση των ΕΑΣ έχουν ευθύνη απέναντι στο λαό για την καταστροφική της πολιτική σε βάρος ακόμη και της άμυνας της χώρας ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.
Το κλείσιμο της μοναδικής βιομηχανίας πυρομαχικών, όπλων και οπλικών συστημάτων, είναι προ των πυλών και θα επιφέρει την πλήρη εξάρτηση της χώρας μας από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι βέβαιο ότι οι κάθε λογής μεσάζοντες θα τρίβουν τα χέρια τους σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των ΕΑΣ θα παλέψουν, θα αγωνιστούν απέναντι στην αδιαφορία, στις υποσχέσεις, στην κοροϊδία.
Δεν θα επιτρέψουν στα ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν ήδη εγκατασταθεί στα ΕΑΣ Λαυρίου, να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των ΕΑΣ.
Ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, το έργο καταστροφής πυρομαχικών και ναρκών, μία πολύ σημαντική εργασία για τα ΕΑΣ, ανατίθεται παράδοξα πως,, σε ιδιώτη, ονόματι Σούκο, που με περίεργες μεθόδους χωρίς καμία εγγύηση ασφάλειας για τους εργαζόμενους του εργοστασίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να προχωρεί σε πειραματισμούς εντός του εργοστασίου των ΕΑΣ Λαυρίου.
Καλούμε την κυβέρνηση αντί για θεατρικές παραστάσεις να πάρει αποφάσεις πριν να είναι αργά.
Τα ΕΑΣ για να μπουν σε παραγωγική διαδικασία χρειάζονται άμεση χρηματοδότηση, χρηστή Διοίκηση και υπευθυνότητα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Με πρόσκαιρες λύσεις απλά μεταθέτουν και χειροτερεύουν την κατάσταση της εταιρείας.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΕΧΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση