GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο, χωρίς συνέντευξη Τύπου

Στα θέματα της συνάντησης που θα συζητήσουν η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή στο...


Στα θέματα της συνάντησης που θα συζητήσουν η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή στο Βερολίνο, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Ουλρίκε Ντέμερ.
«Τα θέματα είναι οι διαπραγματεύσεις στην Κύπρο, η κατάσταση αναφορικά με το προσφυγικό, οι σχέσεις μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας και στο περιθώριο επίσης φυσικά η οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση της Ελλάδας», δήλωσε η Ο. Ντέμερ στη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου.
Ερωτηθείσα, αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα συναντηθεί επίσης με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η εκπρόσωπος δήλωσε: «Η συνάντηση θα είναι μεταξύ του κ. Τσίπρα και της καγκελαρίου».
Όπως είπε η εκπρόσωπος, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις πριν τη συνάντηση και δεν θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου μετά από αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση