GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν πατριός και παππούς που ασέλγουσαν σε ανήλικο κοριτσάκι

Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του...


Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες, διαδραματίσθηκε στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάστηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το ανήλικο κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς ασελγούσαν σε βάρος του για περίπου ένα χρόνο .

Στο ίδιο σπίτι ζούσε και η μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον κορίτσι μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση του 60χρονου, ενώ ο 85χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση