GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρονάλντο δημοσίευσε την φορολογική του δήλωση

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως δεν αποκρύπτει από την εφορία τα εισοδήματά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία...


Σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως δεν αποκρύπτει από την εφορία τα εισοδήματά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία της φορολογικής του δήλωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2015 ο Ρονάλντο δήλωσε εισόδημα 227.3 εκατομμύρια ευρώ με τη συγκεκριμένη φορολογική δήλωση να έχει κατατεθεί στις ισπανικές αρχές.
Το έγγραφο αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δήλωσε εισοδήματα 23,5 εκατ. ευρω εντός Ισπανίας και άλλα 203,7 εκατ. ευρώ, που τα κέρδισε από δραστηριότητες εκτός. Πρόσφατα πάντως, ο άσος της Ρεάλ κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε 150 εκατ. ευρώ μέσω των Παρθένων Νήσων.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπογραμμίζει τα εξής: «Ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία από την αρχή της καριέρας του σε όσες χώρες έχει εργαστεί και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις αρχές. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν αποδείξεις ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι εκπρόσωποί του συνεργάζονται με τις αρχές στο πνεύμα της διαφάνειας και της νομιμότητας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση