GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαρισμένη η Χίος από την κακοποίηση παιδιού στον καταυλισμό της Σούδας - Η τραγωδία που αποκαλύφθηκε

Εικόνες – σοκ από την κακοποίηση ενός μικρού παιδιού, ηλικίας τριών ετών, στον καταυλισμό της Σούδας, στη Χίο, από τον φερόμενο ως πατέ...


Εικόνες – σοκ από την κακοποίηση ενός μικρού παιδιού, ηλικίας τριών ετών, στον καταυλισμό της Σούδας, στη Χίο, από τον φερόμενο ως πατέρα του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Το βίντεο δείχνει το παιδί να κακοποιείται μέσα στην ντουζιέρα στον καταυλισμό της Σούδας, από άτομο που δεν φαίνεται το πρόσωπό του.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό από το προσωπικό της Μονομετοχικής Α.Ε. του δήμου Χίου, που εργάζεται στον καταυλισμό της Σούδας, και καταγγέλθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Καραμανή στην αστυνομία, η οποία έχει ήδη συλλάβει τον φερόμενο ως πατέρα του παιδιού, Σύρο 31 ετών, ο οποίος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χίου.
Στο βίντεο φαίνεται το παιδί να βρίσκεται μέσα στην ντουζιέρα και να δέχεται διαρκώς χτυπήματα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astraparis.gr, ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού είναι πιθανόν να το έχει απαγάγει από την μητέρα, η οποία βρίσκεται στην Τουρκία και χρησιμοποιούσε το βίντεο για τον εκβιασμό της.
Όλες οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί και από στελέχη της διεύθυνσης αστυνομίας Χίου, η οποία – επιπλέον – έχει ζητήσει μέσω της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πληροφορίες από την Τουρκία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του δράστη ότι είναι ο πατέρας του παιδιού.
Το παιδί με εντολή από την εισαγγελία Χίου έχει παραδοθεί για επίβλεψη στην μη κυβερνητική οργάνωση «ΜΕΤΑδραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση