GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρισμός "βόμβα" για διάσημο ζευγάρι πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και σε χρόνο dt πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν! Και πάνω που αποφάσισαν να φορέσουν ο ένας το κοστούμι του κ...


Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και σε χρόνο dt πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν! Και πάνω που αποφάσισαν να φορέσουν ο ένας το κοστούμι του και η άλλη το νυφικό και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ανακοινώθηκε ο χωρισμός!

Όλα αυτά τα απρόσμενα συμβαίνουν στη σχέση της Σάντρα Μπούλοκ και του Μπράιαν Ράνταλ, οι οποίοι σύμφωνα με το “radar online” τα «έσπασαν».

Η 52χρονη σταρ λέγεται ότι συνειδητοποίησε πως ο καλός της δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις ενός «οικογενειάρχη» και αποφάσισε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

Ίσως, η φυλάκιση του Μπράιαν για ναρκωτικά κάποια χρόνια πριν, σε συνδυασμό με τις δικαστικές υποθέσεις του, που εκκρεμούν ακόμα, να την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση