GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό αναμονή για Ζιλμπέρτο

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά και νίκησε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ, «λύγισε» και τον Α...


Ο Παναθηναϊκός δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά και νίκησε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ, «λύγισε» και τον Ατρόμητο με 1-0. Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει ικανοποίηση για τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά η δουλειά συνεχίζεται και οι τελευταίες νίκες δεν αλλάζουν τις ειλημμένες αποφάσεις για αλλαγές στη στελέχωση της ΠΑΕ και της ομάδας.
Σήμερα θα γίνει ραντεβού μεταγραφικού περιεχομένου μεταξύ του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αλαφούζου. Ο 48χρονος προπονητής έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει ποσότητα, αλλά... ποιότητα στις προσθήκες που θα γίνουν, έστω κι αν κάποιες από αυτές πιθανώς να αφορούν στην ενίσχυση των εναλλακτικών λύσεων της ομάδας. Το πιθανότερο είναι να γίνουν 3-4 κινήσεις, αλλά και να υπάρξει αντίστοιχος ή και μεγαλύτερος αριθμός παικτών που θα αποχωρήσουν. Σε πρώτη φάση, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τερματοφύλακα, «δεκάρι» και φορ.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε αναμονή για την άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αναχώρησε για ένα δικαστήριο με την Ατλέτικο Μινέιρο στην πατρίδα του, αλλά είναι άφαντος. Ο Βραζιλιάνος δεν εμφανίστηκε ούτε χθες στο Περιστέρι, κάτι που κάποιες πηγές αναφέρουν πως προκάλεσε άσχημη εντύπωση. Όπως και να' χει, με την επιστροφή του από τη Βραζιλία θα γίνει συνάντηση μαζί του και θεωρείται βέβαιο πως δεν θα παραμείνει στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στη διεθνή εκπροσώπηση του συλλόγου.
Επίσης σύντομα αναμένεται η απόφαση για τον τιμ μάνατζερ, που θα αναλάβει ρόλο δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη με αποστολή τον έλεγχο των αποδυτηρίων, ενώ επίκεινται αλλαγές στο ιατρικό τιμ και σε κάποια στελέχη της ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση