GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, ωχριά μπροστά στη σημερινή δημοσιογραφία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Σε συνέχεια του σχολιασμού: Υποκρισία ευρωπαίων πολιτικών & δημοσιογ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Μια απλή περίπολος Αιγυπτίων αστυνομικών έφερε στο...
φως το θεατρικό σκηνικό κατασκευής δημοσιογραφικών ειδήσεων για τις βιαιότητες του "χασάπη δικτάτορα Άσαντ" στο Χαλέπι.
Στα περίχωρα της Πορτ Σάιντ, πόλη της βορειοανατολικής Αιγύπτου, είδαν μια μικρούλα με ένα κατάλευκο φορεματάκι, να κρατάει στα χέρια της ένα λούτρινο αρκουδάκι και να είναι γεμάτη αίματα. Οι αστυνομικοί πανικοβλήθηκαν από το θέαμα, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι εκεί κοντά βρισκόταν ως θεατές μια "θεατρικής παράστασης" οι πραγματικοί της γονείς, μαζί με άλλους γονείς που με χρηματικό αντίτιμο είχαν προσφέρει τα παιδιά τους σε ομάδα επαγγελματιών φωτογράφων.
Μακιγιαρισμένα παιδάκια σε ένα σκηνικό που θα ήταν οι βιαιότητες του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" στο Χαλέπι. Μάλιστα, οι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, είχαν όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη διαδικτυακή διοχέτευση του υλικού στα Μέσα Μαζικής, λεγόμενης Ενημέρωσης, και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media - social network), φιλικά προς τους "επαναστάτες" του "ελεύθερου συριακού στρατού" και των ομάδων της Αλ Κάιντα.
Ο τίτλος του θεατρικού γεγονότος: "Ιδού ποια είναι η πραγματική κατάσταση στο Χαλέπι".
Ο επικεφαλής της "θεατρικής παραγωγής" καταδικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου μετέφεραν την ομάδα οι αστυνομικοί, σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη αυτής της "παραγωγής" αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή υψηλής χρηματικής εγγύησης.
'Ολα τα δυτικά ΜΜΕ και φυσικά το Καταριανό Al-Jazeera -υπό σιωνιστικό έλεγχο- και στην πρώτη γραμμή στην πατρίδα μας το ΑΠΕ κι η ΕΡΤ -που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης-, βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη για τις βιαιότητες του Άσαντ και των Ρώσων.
Τα ΜΜΕ κι οι δυτικοί πολιτικοί ερωτεύτηκαν τους ζτιχαντιστές, αμέσως μόλις το μαρτυρικό Χαλέπι απελευθερώθηκε από το καρκίνωμα των μισθοφόρων δολοφόνων.
Η απελευθέρωση του Χαλεπιού, ήταν ως είδηση στα δυτικά ΜΜΕ με μια πρόταση που δεν ξεπερνούσε τις πέντε λέξεις και λίγες γραμμές στις εφημερίδες. Μια ένοχη κι εγκληματική σιωπή των ΜΜΕ για τα τέσσερα χρόνια σκληρής κι αμείλικτης κατοχής της βιομηχανικής πρωτεύουσας της Συρίας, τώρα εμφανίστηκε ως απλή είδηση: Σύροι, Ιρανοί και Ρώσοι... μπήκαν στο Χαλέπι.
Η δύση έκανε τα πάντα για να υψωθεί η σημαία των δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού" και του χαλιφάτου στο προεδρικό μέγαρο της Δαμασκού, για λογαριασμό των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έκαναν τα πάντα οι "ηγέτες" της δύσης για να εξοντώσουν τον πρόεδρο Άσαντ, επιλογή του λαού της Συρίας με δημοκρατικές εκλογές... ο Ομπάμα, ο Κάμερον, ο Ρέντσι, η Μέρκελ, ο Ολάντ και συμπαρατάχθηκαν μαζί τους όλες οι χώρες της Ε.Ε., η Τουρκία, το Ισραήλ, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία. Αυτοί οι "ηγέτες" έφυγαν, ο Άσαντ παραμένει!
Έκαναν σημαία τις θρησκευτικές δήθεν αντιπαλότητες: Θρησκευτική κι εμφύλια διαμάχη στη Συρία, ή ιμπεριαλιστική επίθεση;
Ένα δολοφονικό εμπάργκο σε ένα λαό που έχει προσφέρει περισσότερους από 250.000 μάρτυρες στην υπεράσπιση της πατρίδας του: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Κι επίσημη Ελλάδα ακολουθεί υπάκουη αυτή την πολιτική των νεοαποικιοκρατών, ελπίζοντας τι; Ίσως τα 99 χρόνια υποθήκευσης της πατρίδας μας να γίνουν 199 και να "ελαφρύνουν" τους τόκους οι τοκογλύφοι που μας δυναστεύουν; - Η δουλική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες...
Το 4ο Ράιχ ηττήθηκε στο Χαλέπι!
Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!
Δεν μπόρεσαν να να διασπάσουν την ατσάλινη ενότητα του λαού, όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων της Συρίας, αλλά και όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων, όπως κι αυτή των Ελληνορθόδοξων: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας ΄χαστουκίζει΄ την ιμπεριαλιστική "αριστερά" και τη δημοσιογραφική αλητεία!
Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό*... κι ήρθε η ήττα!
 και τώρα Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!
Οι νεοαποικιοκράτεςς δεν θέλουν να αποδεχτούν την ήττα της "αραβικής άνοιξης made in usa". Ανασύρουν πολιτικά πτώματα για να συνεχίσουν την προσπάθεια υποταγής του Συριακού λαού.
Ο κύριος Sarhan, είναι ο νέος ηγέτης των "μετριοπαθών" δολοφόνων κι επιστρατεύτηκε να ηγηθεί της τρομοκρατικής οργάνωσης Free Syrian Army (ελεύθερος συριακός στρατός), για να υπηρετήσει τα "ιδανικά" της δύσης...
Ο κύριος Sarhan, είναι τόσο μετριοπαθής, που πριν υπηρετούσε -πάντα ως μισθοφόρος- στο χαλιφάτο (Isis).
Ορισμένες φορές είναι να γελάς με τις επιλογές των πολιτικών της δύσης, που ως τραπεζοϋπάλληλοι προσπαθούν να κρύψουν τη γύμνια τους.
Να ρίξουμε το τείχος του ψεύδους
Αναρωτιόμασταν πριν λίγες ημέρες: Δημοσιογραφική αλητεία, ή έμμισθη δημοσιογραφική πορνεία;
Δυστυχώς, σήμερα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι είναι εργαλείο, όπλο του 4ου Ράιχ.
Εφημερίδες και τηλεοράσεις μας διηγούνται τις βιαιότητες του Άσαντ, της Χεζμπολά. Μα γεμίζουν ψέματα για σφαγές αμάχων, για εκτελέσεις οικογενειών τρομοκρατών που παραδίδουν τα όπλα.
Ταυτοχρόνως μας δείχνουν εικόνες από δεκάδες πούλμαν που μεταφέρουν τρομοκράτες και τις οικογένειές τους, στην ακόμη κατεχόμενη από τους δολοφόνους πόλη της Ιντλίμπ. Κι όταν έρθει η ώρα -θα έρθει σίγουρα, γιατί δεν θα μείνει κατεχόμενη ούτε μια σπιθαμή γη της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου- να ελευθερώσει ο Αραβικός στρατός της Συρίας την Ιντλίμπ, θα τους έχουν αντιπάλους, εξοπλισμένους ως τα δόντια από την "πολιτισμένη" δύση.
Τι δεν "δένει", δεν πάει καλά κι υπάρχει αντίθεση σ' αυτό που επιδιώκει ακόμη και τώρα η δύση;
Ελπίζουν πως ο Άσαντ θα δεχθεί την προσφορά της ανεπάγγελτης Φεντερίκας Μογκερίνη, που προσφέρθηκε και πρότεινε οικονομική βοήθεια στη Συρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αρκεί να δώσει ο πρόεδρος Άσαντ καθεστώς διοικητικής αυτονομίας στις πόλεις και χωριά που κατέχουν ακόμη οι τρομοκράτες; Όνειρα απατηλά για την κυρία τίποτα, αντάξια και του ίδιου επιπέδου των υπουργών των Εξωτερικών, στους οποίους είναι "προϊσταμένη Αρχή" κι εντολοδόχος των επιλογών του 4ου Ράιχ. Ο λαός της Συρίας, η κυβέρνηση κι ο πρόεδρος Άσαντ, σημειώστε το, δεν θα παραδώσουν ούτε ένα εκατοστό των εδαφών της Συρίας.
Η δύση ελπίζει να κερδίσει χρόνο και να τον κάνει τι;
Τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι, είναι η πιο χυδαία δημοσιογραφική πορνεία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν θα μπορέσει ποτέ να σβηστεί απυτός ο λεκές της ατίμωσης από τη δημοσιογραφία.
Η Απελευθέρωση του Χαλεπιού, είναι η μεγαλύτερη αντιιμπεριαλιστική νίκη μετά την ήττα της δύσης στο Βιετνάμ.
Δεν χρειάζονται λόγια γι' αυτή τη διαπίστωση. Ο πολύ καλός φίλος, ο Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, με τον οποίο έχουμε βρεθεί μαζί στη Δαμασκό, τη μαρτυρική Γάζα, ανάρτησε στον διαδικτυακό του λογαριασμό μια εικόνα που τα λέει ΟΛΑ στη λεζάντα της:
"Συρία: ηττήθηκαν οι τρομοκράτες που στάλθηκαν από τους σιωνιστές,
τους Σαουδάραβες και δούλους των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ.
Στο Χαλέπι, μέσα σε πένθη και συντρίμμια,
ξαναπαίρνει ζωή κι ανάπτυξη ένας μεγάλος κι ελεύθερος πολιτισμός,
που μισούν αυτοί που ήθελαν να τον υποδουλώσουν"
Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια κατοχής της πόλης από τους τρομοκράτες, φέτος τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα γεμίζουν την πόλη... θα γιορτάσει ξανά τα Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση