GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τον Πολάκη: Εάν δεν αρθεί η ασυλία του θα αποδειχθεί κοινός συκοφάντης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσαν κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνiς Γεωργιάδης ...


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσαν κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνiς Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλιδου.
Ο κ. Γεωργιαδης κατέθεσε το πρωί στην Εισαγγελία τα πρακτικά της Βουλής (15-12-2016) οπού ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για "ραβασάκια" του αντιπροέδρου της ΝΔ και της συζύγου του προς στο ΚΕΕΛΠΝΟ για διορισμούς. Ζήτησε δε να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Παύλου Πολάκη.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο της μήνυσης τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «είναι ψευδή και συκοφαντικά και προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη» του ίδιου και της συζύγου του.
«Στη συγκεκριμένη ομιλία του στη Βουλή αναφέρθηκε και σε σειρά άλλων ψευδών γεγονότων τα οποία είναι προσβλητικά και συκοφαντικά, για τα οποία δεν τον μηνύω, διότι αφενός έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του για τις παράνομες πράξεις του αναφορικά με τους φακέλους του ΚΕΕΛΠΝΟ και θα λογοδοτήσει όταν πλέον δεν θα τον καλύπτουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφετέρου, διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί ενός τέτοιου ανθρώπου. Είναι όμως αδύνατον να μην προσφύγουμε για τις συγκεκριμένες συκοφαντίες, ότι δήθεν διορίζαμε αμφότεροι με ραβασάκια και μάλιστα μας κρατάνε αυτά τα ραβασάκια, δηλαδή υπάρχουν. Η έγκληση στοχεύει στην προστασία μας από έναν συκοφάντη, ο οποίος δήθεν κατέχει ραβασάκια που μας κρατάνε και θα πρέπει προφανώς να τα φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης, άλλως θα καταδικασθεί ως συκοφάντης».
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις του έξω από την Εισαγγελία χαρακτήρισε αήθη, συκοφαντική και χυδαία την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η σύζυγός του από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, παραδέχθηκε ότι η έκρηξή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ξεπέρασε τα όρια και ξεκαθάρισε ότι δεν ταυτίζει τους Κρητικούς με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Παύλος Πολάκης.
«Όπως είχα δεσμευτεί στη Βουλή μετά την αήθη, συκοφαντική και χυδαία επίθεση του κ. Πολάκη εναντίον εμού και της συζύγου μου, κατέθεσα σήμερα εγώ και η σύζυγός μου μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και Βουλευτού Χανίων κ.Πολάκη. Δήλωσε ψευδώς για ραβασάκια και ανέφερε ψευδώς ότι έχουν κατατεθεί στον Εισαγγελέα και γι' αυτό δεν τα παρουσιάζει», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:
«Με τη συγκεκριμένη μήνυση και εφόσον αρθεί η ασυλία του θα έχει το έννομο συμφέρον να ζητήσει από τον Εισαγγελέα τα υποτιθέμενα ραβασάκια και να τα φέρει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εάν δεν αρθεί η ασυλία του θα αποδειχθεί απλώς ότι είναι ένας κοινός συκοφάντης, όπως πιστεύω ότι πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει καταλάβει».
«Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες μου που αυτές τις μέρες μου εξέφρασαν με διαφόρους τρόπους τη συμπαράστασή τους σε μένα και στην οικογένειά μου γι' αυτήν την επίθεση και σε εκείνους οι οποίοι ενοχλήθηκαν από την έκρηξή μου -η οποία πράγματι ξεπέρασε τα όρια- θέλω απλώς να τους ζητήσω να έρθουν στη θέση μου και να αποφασίσουν πώς θα αντιδρούσαν οι ίδιοι, εάν κάποιος προσέβαλλε την τιμή και την υπόληψη όχι μόνο τη δική τους αλλά και της ανυπεράσπιστης οικογένειάς τους με τέτοιο χυδαίο τρόπο, όπως έκανε εναντίον μου ο κ.Πολάκης».
Τέλος, ο κ. Πολάκης είπε: «Και φυσικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν ταυτίζω όλους τους Κρητικούς και όλη την Κρήτη με τον κ. Πολάκη. Προφανώς οι Κρητικοί είναι άνθρωποι λεβέντες και αξιοπρεπείς, είναι κρίμα όμως να τους εκπροσωπεί στη Βουλή ο κ.Πολάκης και να πλήττει με την παρουσία του την τιμή και την υπόληψη της Κρήτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση