GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Αθηναίων: Συγγνώμη για την «Ρόδα»

Συγγνώμη ζητά ο Δήμος Αθηναίων «για την αναστάτωση που προκλήθηκε» με την «Ρόδα». Σε ανακοίνωσή του τονίζει, ότι η απόφαση για την απ...


Συγγνώμη ζητά ο Δήμος Αθηναίων «για την αναστάτωση που προκλήθηκε» με την «Ρόδα».

Σε ανακοίνωσή του τονίζει, ότι η απόφαση για την απόσυρση δεν ήταν «ευχάριστη» αλλά «επιβεβλημένη διότι προέχει πάντοτε το ζήτημα της ασφάλειας» και σε αυτό το θέμα, υπογραμμίζει, «δεν χωρούν ανεύθυνα παιχνίδια εντυπώσεων».

Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον δήμαρχο, Γ. Καμίνη, «όταν διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου, η καθυστέρηση στην προσκόμιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών στοιχείων για την αδειοδότηση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, το ενδιαφέρον των Αθηναίων και των επισκεπτών απέδειξε ότι «η Ρόδα ήταν μία πρωτοβουλία που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης». Διευκρινίζεται ακόμη, ότι «η “Ρόδα” ήταν δωρεά προς τον Δήμο Αθηναίων, η χρήση της για το διάστημα των γιορτών θα ήταν δωρεάν για τους πολίτες, καθώς και ότι η μεταφορά και τοποθέτησή της στην πλατεία Συντάγματος δεν επιβάρυνε ούτε ένα ευρώ τον Δήμο, όπως βεβαίως δεν θα τον επιβαρύνει ούτε η αποσυναρμολόγησή της».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση