GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα - Τρομοκρατική επίθεση σε κυβερνητικό κτίριο

Αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το πρωί σε κυβερνητικό κτίριο στη δυτική επαρχία Σιντιάνγκ της Κίνας. Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδ...


Αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το πρωί σε κυβερνητικό κτίριο στη δυτική επαρχία Σιντιάνγκ της Κίνας.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, επιτέθηκαν στο κτίριο και πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, πριν οι δράστες πέσουν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση των τοπικών αρχών, η επίθεση διαπράχθηκε λίγο μετά τις 17:00 (11:οο ώρα Ελλάδας). Οι τέσσερις άνδρες οδήγησαν το αυτοκίνητο στην αυλή των γραφείων  τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος και πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό πριν πέσουν νεκροί από τα αστυνομικά πυρά.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν κι άλλος ένας σκοτώθηκε στην επίθεση, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα έκανε λόγο για «τρομοκρατική επίθεση», χωρίς να μεταδώσει άλλες λεπτομέρειες, πέραν όσων ανέφερε η ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση