GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει άφαντος ο Ιμπάρμπο

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Εδώ κι αρκετό καιρό ο παίκτης αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους «πράσιν...


Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Εδώ κι αρκετό καιρό ο παίκτης αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους «πράσινους», τόσο για την αγωνιστική, όσο και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Ο Κολομβιανός απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την προπόνηση, χωρίς να έχει ενημερώσει κάποιον στο «τριφύλλι» για το λόγο που δεν επέστρεψε στην ώρα του.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την ΠΑΕ το τελευταίο διήμερο έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες τηλεφωνικά για να εντοπιστεί ο παίκτης, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μιας και ο ίδιος δεν απαντά στις κλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους υπευθύνους του «τριφυλλιού» είναι να λυθεί η συνεργασία με τον έμπειρο επιθετικό, έτσι ώστε να αδειάσει μία θέση ξένου στην ομάδα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση