GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αιτία θανάτου του Τζόρτζ Μάικλ

Θολό είναι το τοπίο σχετικά με την αιτία του θανάτου του Τζόρτζ Μάικλ, ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών. Σύμφ...


Θολό είναι το τοπίο σχετικά με την αιτία του θανάτου του Τζόρτζ Μάικλ, ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του ατζέντη του, Μάικλ Λιπμαν, ο οποίος μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση του billboard.com, ο Τζόρτζ Μάικλ πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια.

«Ο Τζορτζ Μάικλ, έφυγε από τη ζωή ήρεμος στο σπίτι του», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπός του, ανακοινώνοντας τον θάνατό του.

Η αστυνομία, λίγες στιγμές μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του Τζόρτζ Μάικλ, αφού έδωσε στην δημοσιότητα την πληροφορία, ότι ένα ασθενοφόρο βρέθηκε στο σπίτι του Τζόρτζ Μάικλ στο Γκόρινγκ του Όξφορντσαϊρ, σχολίασε την κατάληξη του διάσημου τραγουδιστή «ανεξήγητη, αλλά όχι ύποπτη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του Τζορτζ Μάικλ, θα πραγματοποιηθεί, νεκροψία και νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση