GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την κρίση που πέρασε ο γάμος του

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ... να στα πω» για την κρίση στον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την οποί...


Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ... να στα πω» για την κρίση στον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την οποία ευτυχώς ξεπέρασαν.
Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη
«Τα πράγματα στην Ελένη είναι... Ελενίστικα! Το ξέρεις το υλικό το ελενίτ; Αντέχει για πάντα! Μια χαρά περνάμε! Έχουμε βρει πια τι κάνει ο καθένας, γιατί είμαστε και πολλοί... Μου αρέσει που κάνω νέα πράγματα. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.
Για τις δυσκολίες που έχει περάσει ο γάμος του με την Ανθή Ανδροτσάκη
«Μόνο μία; Έχω περάσει πολύ ζόρικες καταστάσεις. Καταστάσεις που δεν μπορείς να τις κουμαντάρεις εύκολα. Πώς το έσωσα; Πήραμε επαγγελματική βοήθεια. Κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα μόνοι μας. Και με πολλή συζήτηση και προσπάθεια να περνάς περισσότερο χρόνο ποιοτικό με τον σύντροφό σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση