GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο κυνήγι του Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός

Μπορεί στον Ολυμπιακό προτεραιότητα εν όψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να αποτελούν οι αποχωρήσεις, όπως άλλωστε έχει εισηγηθ...


Μπορεί στον Ολυμπιακό προτεραιότητα εν όψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να αποτελούν οι αποχωρήσεις, όπως άλλωστε έχει εισηγηθεί και ο Πάουλο Μπέντο, ωστόσο το ενδιαφέρον των άμεσων ανταγωνιστών των «ερυθρολεύκων» (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ αναγκάζει τους Πειραιώτες να μπουν δυναμικά στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να κάνει την αποφασιστική κίνηση για να αποκτήσει τον Ιρανό επιθετικό, αφήνοντας πίσω τους άλλους «μνηστήρες». Για να το επιτύχει αυτό, είναι διατεθειμένος να καλύψει τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, ύψους 400.000 ευρώ, τη στιγμή που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- δεν προτίθενται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει διαμηνύσει στο περιβάλλον του ότι επιθυμεί ο Πανιώνιος να βγει κερδισμένος από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αναγνωρίζοντας στους Νεοσμυρνιώτες την αγωνιστική του άνοδο σε μια περίοδο που η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα, ωστόσο έχει ενδοιασμούς κατά πόσο θα μπορέσει στον Ολυμπιακό να βρει θέση βασικού, τη στιγμή που υπάρχουν οι Ιντέγε και Όσκαρ Καρντόσο.

Σε αυτό το σημείο, όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα δεδομένα ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν από μέρα σε μέρα, καθώς δεν αποκλείεται το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων για τους δύο επιθετικούς (Ιντέγε, Καρντόσο) να μετουσιωθεί σε προτάσεις, με τον Ολυμπιακό να μην λέει «όχι» σε μια τέτοια προοπτική από τη στιγμή βέβαια, που θα προκύψει μια συμφέρουσα πρόταση.

Αναφορικά με τις θέσεις ξένων, δεν τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα, αφού ο Όσκαρ Καρντόσο έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Αν τελικά, ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου εξακολουθεί να είναι διστακτικός προς την προοπτική του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν προς την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για τον οποίο υπάρχει πολύ καλή άποψη.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση