GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης: Όλες οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ “μυρίζουν” εκλογές

Οξύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο γραμματέας της Πολιτικής...


Οξύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.
Σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Καλά κάνουν να σοβαρευτούν και να καταλάβουν ότι δεν παίζουν με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ή του παλιού Συνασπισμού αλλά με την πορεία της χώρας».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «αυτή την στιγμή ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν μιλούν για τους εαυτούς τους, ούτε για τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους. Μιλούν για την τύχη και την πορεία της χώρας. Ο κ. Τσακαλώτος καλό θα είναι να πει ακριβώς τι θέλει, τι εντολές έχει για να κάνει ως Έλληνας υπουργός Οικονομικών».
Σε ερώτηση για το εάν η ΝΔ προτίθεται να συμπορευτεί με την κυβέρνηση στην προσπάθεια για μικρότερα πλεονάσματα, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Η λύση για τη χώρα μας δεν μπορεί να είναι η διαρκής φορολόγηση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορεί να είναι η διαρκής αφαίμαξη της ελληνικής οικονομίας, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με τον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος λέει ότι η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων».
Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει καμία στρατηγική και κανένα σχέδιο, ενώ τόνισε ότι «όλες οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ “μυρίζουν” εκλογές».
Εξάλλου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη: «Ο κ. Σπίρτζης έχει απαξιώσει τον θεσμό του υπουργού που υπηρετεί και δυστυχώς τον υπηρετεί με τον χειρότερο τρόπο. Είναι ο πλέον αναξιόπιστος, ο δακρύβρεχτος υπουργός πονά, υπογράφει, κλαίει και οδύρεται αλλά από την άλλη δεν υλοποιεί. Είναι ένας από τους βασικούς υπαίτιους της πορείας της χώρας μας».

Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση