GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόλυτη σιγουριά από την Τσέλσι

Τσέλσι εναντίον Μπόρνμουθ στις 17:00 για τη Boxing Day με τους γηπεδούχους να δείχνουν ασταμάτητοι τον τελευταίο καιρό και παρά τις σημ...


Τσέλσι εναντίον Μπόρνμουθ στις 17:00 για τη Boxing Day με τους γηπεδούχους να δείχνουν ασταμάτητοι τον τελευταίο καιρό και παρά τις σημαντικές απουσίες τους να προβάλουν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί σε μια ακόμα αναμέτρηση.
Δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Τσέλσι λόγω των απουσιών. Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι είναι ο Καντέ και ο Ντιέγκο Κόστα. Ως εκ τούτου είναι αναγκαστικές μια αλλαγή στο κέντρο και μια στην επίθεση αντίστοιχα. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Αζάρ παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μικροενοχλήσεις ενώ φυσικά ο Όσκαρ που αποτελεί παρελθόν για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κίνα είναι μια ακόμα αλλαγή.
Όσον αφορά τη Μπόρνμουθ, μάλλον δεν πρέπει να περιμένει πολλά κόντρα στην πρωτοπόρο. Θα απουσιάσει ο Ακέ καθώς αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, Αυτό είναι το νέο... πρόβλημα για τον Χάουι, ο οποίος εξακολουθεί να μην υπολογίζει, λόγω τραυματισμών, τους μέσους Κουκ, Σέρμαν και τον μεσοεπιθετικό Στάνισλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση