GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρώσοι ερευνητές στην Άγκυρα για να συνδράμουν τις έρευνες για τη δολοφονία - ΦΩΤΟ

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως μια ομάδα Ρώσων ερευνητών έφθασε στην Άγκυρα προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες για τη δολοφονία του Ρώσο...


Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως μια ομάδα Ρώσων ερευνητών έφθασε στην Άγκυρα προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ.

Η δολοφονία του ευνοεί εκείνους που ήθελαν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία, δήλωσε σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Όμως η δολοφονία μπορεί να πλήξει τις προσπάθειες να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία στη Συρία, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ακόμη ότι δεν γνωρίζει να υπάρχουν οποιαδήποτε σχέδια για να κλείσει προσωρινά η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα ή για να απομακρυνθούν οι Ρώσοι διπλωμάτες και οι συγγενείς τους από την Τουρκία μετά τη δολοφονία του Αντρέι Καρλόφ.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους άνδρες της τουρκικής αστυνομίας να φρουρούν το κτίριο της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση