GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύκολα ή δύσκολα... Νάπολι

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες από Τζένοα και Λάτσιο, η Φιορεντίνα επιστρέφει στο σπίτι της όπου στις 21:45 υποδέχεται τη Νάπολι με την...


Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες από Τζένοα και Λάτσιο, η Φιορεντίνα επιστρέφει στο σπίτι της όπου στις 21:45 υποδέχεται τη Νάπολι με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει και στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι με αρκετά εσωτερικά προβλήματα δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγνοούν την ήττα από τις 29 Οκτωβρίου όταν και είχαν χάσει από τη Γιουβέντους με 2-1.
Η Φιορεντίνα θα περιμένει έως και την τελευταία στιγμή τον Μπόρχο Βαλέρο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί κανονικά όπως και οι Σαλσέδο, Μπάντελι, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. 
Η Νάπολι θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Πολωνό επιθετικό Μίλικ εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που έχει υποστεί.  Εξακολουθεί να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο πόδι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κουλιμπαλί και θα απουσιάσει σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Φιορεντίνα - Νάπολι εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση