GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Οι “καλοί” και οι “κακοί” της κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «τρέφονται με Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με ...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «τρέφονται με Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με καλούς και κακούς ήρωες».

«Από τη μια είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, που με κάθε αφορμή μας τονίζει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα επιπλέον μέτρο. Από την άλλη οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν ότι αν ήθελε το Eurogroup θα έκλεινε την αξιολόγηση και προσθέτουν ότι αυτό δεν θα συμβεί γιατί “θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Ακόμη, σημειώνει: «Στην κυβέρνηση τρέφονται με Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με καλούς και κακούς ήρωες. Και τους αρέσει να τους υποδύονται κιόλας. Να δείτε που σε λίγο κάποιος θα κάνει και τον Άϊ Βασίλη. Θα φορέσει τη στολή του και θα μας πει ότι ο νέος χρόνος θα μας φέρει δώρα. Όμως αυτό δεν είναι πολιτική, είναι η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση