GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς εκτέλεσαν εν ψυχρώ την πολύτεκνη στη Μεσσηνία

Την πιο ευτυχισμένη αρχή και το πιο τραγικό τέλος επιφύλασσε το 2016 για την 35χρονη μητέρα 4 παιδιών που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί ...


Την πιο ευτυχισμένη αρχή και το πιο τραγικό τέλος επιφύλασσε το 2016 για την 35χρονη μητέρα 4 παιδιών που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της Παρασκευής σε αγροτικό παράδρομο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνων – Λεύκης Τριφυλίας.
Την Πρωτοχρονιά έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της χρονιάς και το τέταρτο της οικογένειάς της και λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο του χρόνου δολοφονήθηκε από χέρι γνωστού της, μέσα στο αυτοκίνητό της.
Μέχρι αργά το βράδυ, το κλιμάκιο των αστυνομικών που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, έπαιρνε κατάθεση από το σύζυγο, καθώς και από άλλα άτομα που μπορεί να γνώριζαν οτιδήποτε θα βοηθούσε στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.
Με σταυρωμένα χέρια
Η γυναίκα βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του οδηγού. Και τα δύο παράθυρα του οχήματος (οδηγού και συνοδηγού) σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι χθες το βράδυ, βρέθηκαν ανοικτά. Είχε βληθεί με καραμπίνα ή δίκαννο, ενώ παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν βρέθηκαν στο σημείο ούτε το όπλο, αλλά ούτε και κάλυκας.
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ στην τσέπη της βρέθηκαν 330 ευρώ. Οι αστυνομικοί από το σημείο του φονικού , αλλά και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου συνέλεξαν όλα τα στοιχεία που βρήκαν, όπως αποτσίγαρα κ.λ.π.
Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος διαπίστωσε κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα με το ένα να είναι η πύλη εισόδου και το άλλο η πύλη εξόδου.
Από το προηγούμενο απόγευμα
Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι από το απόγευμα της Πέμπτης και μάλιστα πήρε μαζί της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να το δώσει σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως ο 55χρονος να γνωρίζει, όπως είπε, σε ποιον.
Η γυναίκα του δε γύρισε το βράδυ και ανησύχησε, αλλά το πρωί, και αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο (το μεγαλύτερο πάει στη Β΄ Δημοτικού και το μικρότερο είναι 11 μηνών), πήρε τους εργάτες να πάει για ελιές.
Καθώς κινούνταν με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη και περνώντας από τη συμβολή με παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο ίδιος ενημέρωσε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γαργαλιάνων καθώς και του Τμήματος Φιλιατρών. Ειδοποιήθηκαν δε και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η οποία ανέλαβε τις έρευνες.
Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση