GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στα Άνω Λιόσια - Έβαλε την κόρη του να δει αισθησιακή ταινία και ασέλγησε εις βάρος της

Για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ίδιας της κόρης του, ηλικίας 10 ετών, συνελήφθη ένας 30χρονος στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικ...


Για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ίδιας της κόρης του, ηλικίας 10 ετών, συνελήφθη ένας 30χρονος στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος κάποια στιγμή που είχε μείνει μόνος με την κόρη του, την ανάγκασε να δουν μαζί μία ταινία αισθησιακού περιοχομένου στην τηλεόραση. Στη συνέχεια άρχισε να την θωπεύει και να ασελγεί σε βάρος της.
Εκείνη τη στιγμή, μπήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, που μόλις είδε τις αποτρόπαιες πράξεις του 30χρονου έβαλε τις φωνές και πήρε το 10χρονο κορίτσι από τα χέρια του πατέρα της.
Στη συνέχεια, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια και ο 30χρονος συνελήφθη.
Ο πατέρας της 10χρονης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Εξετάζεται εάν ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση