GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση του Νότη Σφακιανάκη!

Μια ακόμη  επίθεση εξαπέλυσε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης εναντίον του πολιτικού χώρου, του Αλέξη Τσίπρα και των Ευρωπαίων ηγετών, ...


Μια ακόμη  επίθεση εξαπέλυσε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης εναντίον του πολιτικού χώρου, του Αλέξη Τσίπρα και των Ευρωπαίων ηγετών, παρουσιάζοντας αναλυτικά τα επιχειρήματά του.
«Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή, διότι δυστυχώς αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους, οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό, με τη μουστάκα και με μπράτσα, από τον Σαμαρά» είπε και συνέχισε: «Αν εσύ τώρα θες να με πεις ‘’φασίστα’’ επειδή αγαπώ την πατρίδα μου, αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Δεν μισώ την πατρίδα κανενός, αγαπώ τη δική μου περισσότερο».
Από τα βέλη του τραγουδιστή δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, για τον οποίο έχει περιλάβει στη νέα του δισκογραφική δουλειά και ειδικό κομμάτι. «Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον βουτυρομπεμπέ αυτόν που με δυσκολία θα είχε γκόμενα στο σχολείο. Εάν τον συναντούσα ποτέ, που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου, θα τον έφτυνα. Το φτύσιμο θα πρέπει να είναι και φυσικό για να φάει και σφαλιάρες. Να ζήσω κάτω από τον Παρθενώνα και να μην μου ανήκει;»
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Σόιμπλε λέγοντας πως «βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε»., ενώ χαρακτήρισε «κοπρόσκυλα» τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση