GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις Έλληνες στα ραντάρ του Ουζουνίδη

Ένα σημαντικό πρόβλημα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με πολλούς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες και ότι...


Ένα σημαντικό πρόβλημα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με πολλούς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες και ότι δεν χρησιμοποιούνται αυτοί που υπάρχουν.
Αυτήν την άποψη φαίνεται ότι ασπάζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δούλεψε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε (και κυρίως στο πέρασμά του από τον Πανιώνιο) πολύ με Έλληνες ποδοσφαιριστές και κατά βάση νεαρής ηλικίας. Με αυτόν τον τρόπο σκοπεύει να λειτουργήσει και στο «τριφύλλι» όπως φαίνεται (και όπως αναμενόταν) και είναι στη λίστα του εν όψει Ιανουαρίου (και πιθανόν έχοντας στην άκρη του μυαλού του και την καλοκαιρινή περίοδο) αρκετοί Έλληνες παίκτες.
Αρχικά, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό, πρόσφατα ήρθε το όνομα του στο προσκήνιο και πάλι και μάλλον δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του ο 48χρονος τεχνικός. Σίγουρα η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς έχει καλό συμβόλαιο στην Αλ Αχλί. Υπάρχει επίσης στα υπόψιν το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν «hot» όνομα, αλλά κάποιοι τραυματισμοί τον έχουν φέρει πίσω. Ο νεαρός μεσοαμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα, οι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν είναι πολύ καλές, όπως τονίζεται στην «Πράσινη», αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ξεγράψουμε την περίπτωσή του.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στο μυαλό του δύο Έλληνες παίκτες της Ξάνθης, στο τιμόνι της οποίας ήταν για δύο περίπου χρόνια. Ο ένας είναι ο 28χρονος χαφ, Θοδωρής Βασιλακάκης που πέτυχε πανέμορφο γκολ στη Λεωφόρο φέτος και ήταν από τα βασικά εργαλεία του Ουζουνίδη στη θητεία του στην ακριτική ομάδα και ο άλλος , σύμφωνα με το «Goal» είναι ο 20χρονος εξτρέμ, Πέτρος Ορφανίδης, που έκανε πέρυσι το «μπαμ» και σίγουρα πρόκειται για πολύ καλό παίκτη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση