GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές της υπουργού Άμυνας της Αλβανίας κατά του Καμμένου

«Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα το...


«Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος» σχολίασε σε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμι Κοντέλι.
Το σχόλιο της αυτό θεωρήθηκε από πολλούς ότι αναφερόταν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα με στρατιωτική στολή σε επίσκεψη του σε φυλάκιο στην Ήπειρο.
«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία» έγραψε η Μίμι Κοντέλι στο Facebook.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση