GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν τέσσερις "γκιουλενιστές" πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα

Στη σύλληψη 4 ατόμων, που φέρονται να ανήκουν στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, προχώρησε η τουρκική αστυνομία στο Εντιρνέ λίγο πριν ο...


Στη σύλληψη 4 ατόμων, που φέρονται να ανήκουν στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, προχώρησε η τουρκική αστυνομία στο Εντιρνέ λίγο πριν οι συλληφθέντες αναχωρήσουν με σκάφος για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Milliyet, οι τέσσερις συλληφθέντες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, εργάζονταν στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Οι αρχές είχαν ενδείξεις ότι τα άτομα αυτά συνδέονται με την FETO, ότι είναι γκιουλενιστές. Τα είχαν υπό στενή παρακολούθηση με αποτέλεσμα να τα συλλάβουν λίγο πριν την αναχώρηση τους για τη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, είχαν πληρώσει 3.000 ευρώ το άτομο, προκειμένου να «βγουν» από τη χώρα. Είχαν, ταυτόχρονα, εξασφαλίσει και πλαστά διαβατήρια, όμως λίγο πριν φύγουν, πιάστηκαν στη «φάκα» της τουρκικής αστυνομίας.

Δείτε το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση