GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέστη εγκαύματα και επουλώνει τις πληγές της με δέρμα ψαριού!

Μια πρωτοποριακή μέθοδο χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση μιας γυναίκας η οποία υπέφερε από σοβαρά εγκαύματα. Η 36χρονη Maria Ines Candido...


Μια πρωτοποριακή μέθοδο χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση μιας γυναίκας η οποία υπέφερε από σοβαρά εγκαύματα. Η 36χρονη Maria Ines Candido da Silva, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, δέχεται θεραπεία με δέρμα... ψαριού!
Η γυναίκα, εργαζόταν ως σερβιτόρα σε εστιατόριο της πόλης Russas στη βορειοανατολική Βραζιλία όταν τραυματίστηκε από έκρηξη που σημειώθηκε από διαρροή γκαζιού. Η 36χρονη υπέστη εγκαύματα σε χέρια, λαιμό και πρόσωπο και οι γιατροί αποφάσισαν να περιποιηθούν τις πληγές της με ένα κοινό ψάρι του γλυκού νερού το Tilapia. Το εν λόγω ψάρι επιλέχθηκε χάρη στο πλούσιο κολλαγόνο που διαθέτει και που βοηθά στην επούλωση των εγκαυμάτων.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται μια τέτοια θεραπεία η οποία αναπτύχθηκε από μια ομάδα ερευνητών του Ινστιτούτου Υποστήριξης Εγκαυμάτων με επικεφαλής τον Δρ.  José Frota.






 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση