GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνοντας τον μακελάρη του Βερολίνου βρήκαν τρομοκράτη του Παρισιού

Χτενίζοντας ολόκληρη τη Γερμανία αναζητώντας τον μακελάρη με το φορτηγό για την αιματηρή επίθεση στο Βερολίνο, τον Ανίς Αμρί (κάτω δε...


Χτενίζοντας ολόκληρη τη Γερμανία αναζητώντας τον μακελάρη με το φορτηγό για την αιματηρή επίθεση στο Βερολίνο, τον Ανίς Αμρί (κάτω δεξιά στη φωτογραφία), οι γερμανικές αρχές βρήκαν τελικά ύποπτο που φέρεται να σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι το Νοέμβριο του 2015.

Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Γερμανίας, συνελήφθη ένας άνδρας από το Μαρόκο, ο οποίος είναι μέλος με τον πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους που διεξήγαγε τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, πριν από 1 χρόνο.

Είχε νοικιάσει διαμερίσματα στην Ελλάδα και την Τουρκία

Το όνομα του άνδρα είναι Ρεντουάν Σ. (Redouane S.) και κρατείται στην Κάτω Σαξονία.

Ο Ρεντουάν είχε νοικιάσει διαμερίσματα στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα μεταξύ Οκτωβρίου του 2014 και Μαΐου του 2015, στα οποία έμεναν μέλη του τρομοκρατικού πυρήνα που σχεδίασε και εκτέλεσε τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο Ρεντουάν είχε συναντηθεί στο Βέλγιο, τον Ιανουάριο του 2015 με τον Αμπντελαχίμ Αμπαούντ (πάνω αριστερά στη φωτογραφία), τον εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι ελληνικές Αρχές, είχαν ταυτοποιήσει ένα δείγμα DNA που είχε βρεθεί σε διαμέρισμα στην Αθήνα και βρέθηκε ότι ήταν του Αμπαούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση