GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας προσφυγόπουλου: Παιδί μου είναι, το έδερνα. Που είναι το κακό;

Αμετανόητος εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα Χίου ο 32χρόνος Σύρος που κακοποίησε το μικρό παιδί του στα μπάνια του καταυλισμού της Σούδας. ...


Αμετανόητος εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα Χίου ο 32χρόνος Σύρος που κακοποίησε το μικρό παιδί του στα μπάνια του καταυλισμού της Σούδας.
Στην κατάθεση του, σύμφωνα με το politischios.gr,  είπε ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού και εξήγησε ότι το χτύπησε γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. «Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό;», αναρωτήθηκε πολλές φορές.
Από την Εισαγγελέα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου. Στο αυτόφωρο ζήτησε να έχει δικηγόρο οπότε η δίκη αναβλήθηκε για μεθαύριο Παρασκευή.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου έλαβε ανώνυμη κλήση από ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» αλλά και μηνύματα στα social media του για την ύπαρξη 2 videos που έδειχναν την κακοποίηση ενός 3χρονου αγοριού συριακής καταγωγής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου, μέσα στις ντουζιέρες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού ενημέρωσε άμεσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το Α.Τ Χίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου διαβιβάζοντας όλα τα στοιχεία που είχε καταγράψει καθώς και το οπτικοακουστικό υλικό.  
Το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χίου ότι εντοπίστηκε το 3χρονο αγόρι και ότι πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του σε προστατευμένο περιβάλλον και ότι παράλληλα εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές ο φερόμενος ως πατέρας του αγοριού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του να στηρίξει το 3χρονο αγόρι τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση