GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η δημόσια καταγγελία εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλά...

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η δημόσια καταγγελία εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος για δίκτυο παρακολουθήσεων τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και άλλων, όπως η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι. 
Η κ. Δημητρίου έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ευρισκόμενη στην Κρήτη για επαγγελματική απασχόληση έδωσε αμέσως εντολή πλήρους διερευνήσεως των καταγγελλομένων από την πλευρά του ΚΚΕ.
Η έρευνα που έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω της σοβαρότητας του θέματος  θα διενεργηθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση