GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η Παραολυμπιονίκης που έχει υπογράψει τα χαρτιά για την ευθανασία της

Συγκλονίζει η Παραολυμπιονίκης Μερίκε Βερβόορτ, που πάσχει από μία ανίατη ασθένεια που της στερεί την κίνηση των κάτω άκρων, λέγοντας ό...


Συγκλονίζει η Παραολυμπιονίκης Μερίκε Βερβόορτ, που πάσχει από μία ανίατη ασθένεια που της στερεί την κίνηση των κάτω άκρων, λέγοντας ότι «εάν δεν είχα στην κατοχή μου τα έγγραφα για την ευθανασία μου δεν θα μπορούσα να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Η 37χρονη Παραολυμπιονίκης από το Βέλγιο παλαιότερα είχε δηλώσει ότι «ο αθλητισμός είναι το μόνο πράγμα που με κρατάει στη ζωή».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC δήλωσε: «Εάν δεν είχα στην κατοχή μου αυτά τα έγγραφα δεν θα μπορούσα να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν πολύ καταθλιπτικό άτομο. Σκεφτόμουν πως ήμουν έτοιμη να αυτοκτονήσω.  Ελπίζω κάθε χώρα να εξετάσει την ευθανασία με άλλο τρόπο, δεν είναι δολοφονία. Εγώ είμαι το καλύτερο παράδειγμα. Χάρη σ’ αυτά τα χαρτιά, είμαι ακόμα ζωντανή. Μπορείς να το κάνεις με τους ανθρώπους που θέλεις να είναι μαζί σου. Με την ευθανασία, είσαι σίγουρος ότι θα έχεις ένα μαλακό, όμορφο θάνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση