GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ (που σοκάρει) από την εκτέλεση του Ρώσου πρέσβη!

Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Ρώσου πρέσβη, Αντρέι Καρλόφ, στην Άγκυρα είδε πριν από λίγ...


Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Ρώσου πρέσβη, Αντρέι Καρλόφ, στην Άγκυρα είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας.

Το νέο υλικό καταγράφει καρέ-καρέ όλες τις κινήσεις του δράστη προτού τελικά τραβήξει το όπλο του και εκτελέσει εν ψυχρώ τον Καρλόφ.

Στο πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο, ο 22χρονος τζιχαντιστής φαίνεται να ακουμπά πολλές φορές το χέρι στο όπλο του και να βηματίζει γύρω από το θύμα του, προσπαθώντας να διαλέξει τη σωστή στιγμή για να «χτυπήσει».

Με ψυχραιμία που σοκάρει, είναι εμφανές ότι ο δράστης μιμείται τις κινήσεις σωματοφύλακα, προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες όσων παρακολουθούν την ομιλία του Ρώσου Πρέσβη. Ακόμα και τα ρούχα του είναι επιλεγμένα με βάση τον «ρόλο» που είχε αποφασίσει να παίξει, ενώ περιφέρεται στον χώρο χωρίς κανείς να υποψιάζεται τι σχεδιάζει να κάνει.

Η στιγμή που τραβάει το όπλο, όπως καταγράφεται στο βίντεο, είναι συγκλονιστική, αφού μπορεί κανείς να διακρίνει στις κινήσεις του την αποφασιστικότητά του να σκοτώσει και να σκοτωθεί για την «ιδεολογία» του.

Ο 62χρονος διπλωμάτης δέχθηκε τα πυρά του 22χρονου εν ενεργεία αστυνομικού λίγη ώρα αφού είχε ανέβει στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία του στην πρώτη του εκδήλωση στην Τουρκία μετά την επαναπροσέγγιση Μόσχας - Άγκυρας έπειτα από το ψυχροπολεμικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού.

Ο δράστης πριν ανοίξει πυρ κατά του Ρώσου διπλωμάτη, ο οποίος είχε διατελέσει πρέσβης στη Βόρειο Κορέα και είχε αναλάβει καθήκοντα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2013, φώναξε συνθήματα σχετικά με το Χαλέπι και τη Συρία στα τουρκικά και τα αραβικά.

«Μην ξεχάσετε το Χαλέπι. Μην ξεχάσετε τη Συρία. Ούτε εσείς, ούτε εγώ θα βγούμε ζωντανοί από εδώ μέσα. Εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι, εσείς θα πεθάνετε εδώ. Όσο τα κράτη μας δεν είναι ασφαλή, ούτε εσείς θα νιώσετε ασφάλεια. Όποιος έχει μερίδιο για τη σφαγή στη Συρία θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός εν ενεργεία αστυνομικός ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, ενώ μιλώντας στα αραβικά και πριν πέσει νεκρός από σφαίρες αστυνομικών φώναξε: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «είμαστε οι απόγονοι εκείνων που στήριξαν τον προφήτη Μωάμεθ, στο όνομα της τζιχάντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση