GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος Ειδικού Φρουρού

Δικογραφία σε βάρος 26χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέ...


Δικογραφία σε βάρος 26χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, έπειτα από τη σύλληψή του από άνδρες της Άμεσης Δράσης χθες τα ξημερώματα στην πλατεία Κεραμικού.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Ειδικός Φρουρός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας και υπό την επήρεια αλκοόλ, πλησίασε δύο νεαρούς, υπηκόους Λιβύης και απαίτησε να τον ακολουθήσει ο ένας απ' αυτούς, ενώ στην άρνησή του, τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο, αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα ως σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε να διενεργηθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση