GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ! Ανατροπή στο θρίλερ με τον Έλληνα πρέσβη...

'Εγκλημα πάθους υποψιάζεται η αστυνομία της Βραζιλίας ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία σύμφωνα με ...


'Εγκλημα πάθους υποψιάζεται η αστυνομία της Βραζιλίας ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου O Globo.
Όπως αναφέρει, όλα δείχνουν ότι Κυριάκος Αμοιρίδης εκτελέστηκε στο σπίτι του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει και το οποίο βρέθηκε καμένο.
Η αστυνομία γνωρίζει ακριβώς την ώρα που έγινε η μεταφορά, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Επίσης, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως βρέθηκε αίμα στον καναπέ του σπιτιού που διέμενε ο πρέσβης με τη σύζυγό του στη Βραζιλία.
Στο αστυνομικό τμήμα μετέβη και η σύζυγος συνοδευόμενη από τρεις αστυνομικούς, ενώ στο τμήμα οδηγήθηκε και ένα άντρας με κουκούλα, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ποιος είναι.
Πάντως σύμφωνα όσα έχουν διαρρεύσει, η σύζυγός του διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό, ο οποίος παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο για να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση