GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φανέλα με το "13" στον Ιερώνυμο - ΦΩΤΟ

Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Μετς βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, για να παρακολουθήσει το Final 4 μεταξύ ομάδων μ...


Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Μετς βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, για να παρακολουθήσει το Final 4 μεταξύ ομάδων μπάσκετ που σχηματίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τους αγώνες διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας και της εκστρατείας «Το ροζ φύλλο του αγώνα της ζωής».
Οι τέσσερις ομάδες που «αναμετρήθηκαν» είναι των Ελλήνων βουλευτών που συμμετέχουν οι Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, των υπαλλήλων της Βουλής, των εργαζομένων της Αρχιεπισκοπής και η μεικτή ΕΚΑ.
Στην εξέδρα
Ο μακαριότατος παρακολουθούσε με έντονο ενδιαφέρον τους αγώνες από την εξέδρα, έχοντας δίπλα του τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ έκανε εύστοχα σχόλια για την εξέλιξή τους. Στο τέλος, οι διοργανωτές απένειμαν στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο τη φανέλα με τον αριθμό 13 και το όνομά του, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση