GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι πότε μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρέη σας σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Ευνοϊκές ρυθμίσεις προσφέρουν η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ σε όσους καταναλωτές προσέλθουν για να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τις δυο ΔΕΚΟ, μέχρι ...


Ευνοϊκές ρυθμίσεις προσφέρουν η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ σε όσους καταναλωτές προσέλθουν για να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τις δυο ΔΕΚΟ, μέχρι τα τέλη του χρόνου και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2016, την τελευταία εργάσιμη μέρα του έτους. Η ΔΕΗ δίνει περαιτέρω προθεσμία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα,
Στην ΕΥΔΑΠ: Το Πρόγραμμα αφορά όλους τους πελάτες της ΕΥΔΑΠ με οφειλές άνω των 60 ευρώ, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να πληρώνουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς τους, μέχρι και σε 36 δόσεις.
Ο ακριβής αριθμός των δόσεων θα ορίζεται κατά περίπτωση ενώ, το ελάχιστο ποσό που θα μπορούν να πληρώνουν κάθε μήνα οι οφειλέτες είναι τα 20 ευρώ.
Με την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών, η ΕΥΔΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες, να ανταποκριθούν καλύτερα στις υποχρεώσεις του οικογενειακού προϋπολογισμού τους.
Στη ΔΕΗ: Οι καταναλωτές με οφειλές στην επιχείρηση, εφόσον έως την 31/12/2016 προχωρήσουν σε ρύθμισή τους, τότε απευθείας το ποσό που θα καταβάλλουν σε 36 δόσεις, θα είναι μειωμένο σε ποσοστό 15%.
Επιπλέον, μειώσεις έως και 7% στα τέλη δικτύου χρέωσης μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στα τιμολόγια όλων των παρόχων, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 για τα νοικοκυριά της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση