GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως η Μαντόνα φόρεσε παλτό με την "Ευτέρπη" στην πλάτη

Η Μαντόνα και η... Ευτέρπη...  Η βασίλισσα της ποπ, αναδείχθηκε "Γυναίκα της Χρονιάς" στα βραβεία Billboard και έκανε μια πο...


Η Μαντόνα και η... Ευτέρπη...  Η βασίλισσα της ποπ, αναδείχθηκε "Γυναίκα της Χρονιάς" στα βραβεία Billboard και έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και μάλιστα με ελληνική νότα.
Η τραγουδίστρια έκανε όλα τα φλας να αστράψουν, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια γυρνώντας την πλάτη της στους φωτογράφους, η Μαντόνα έδειξε το ιδιαίτερο σακάκι που φορούσε.
Στο πίσω μέρος του έγραφε στα ελληνικά «Ευτέρπη». Η επιλογή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς η Ευτέρπη ήταν η μούσα της μουσικής.
Η Ευτέρπη ήταν μία από τις Μούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση