GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Οι περισσότεροι παίκτες αυτή την στιγμή θέλουν λύση παρά εμπλοκή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισήμανε ότι «η χώρα έχει ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισήμανε ότι «η χώρα έχει κάνει το χρέος της και οι άλλες πλευρές οφείλουν να κάνουν κάτι για το ελληνικό χρέος αλλά και για όσα έχουν δεσμευτεί».

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε επίσης: «Νομίζω πως ισχύει αυτό που έχω πει και παλαιότερα, ότι οι περισσότεροι παίκτες αυτήν την στιγμή θέλουν λύση, παρά εμπλοκή».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, έκανε λόγο για προϋπολογισμό δημοσιονομικής ισορροπίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σημειώνεται τέλος, ότι αμφότεροι οι υπουργοί απάντησαν σε διευκρινιστικές επί του προϋπολογισμού, ερωτήσεις που έθεσαν οι βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση