GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος τεχνικός, νέα δεδομένα στο Φιορεντίνα - Παλέρμο

Η Φιορεντίνα, η οποία θέλει να διατηρηθεί κοντά στην προνομιούχο πεντάδα φιλοξενεί την Παλέρμο (21:45) στη μετά Ντε Τζέρμπι εποχή καθώς...


Η Φιορεντίνα, η οποία θέλει να διατηρηθεί κοντά στην προνομιούχο πεντάδα φιλοξενεί την Παλέρμο (21:45) στη μετά Ντε Τζέρμπι εποχή καθώς ο τελευταίος απολύθηκε και στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα καθίσει για πρώτη φορά ο Κορίνι.
Για τους γηπεδούχους δεν λείπουν τα προβλήματα και μάλιστα θεωρείται πολύ σημαντική απουσία αυτή του Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός και αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Ίντερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός Πάουλο Σόουζα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο επιπρόσθετο σοβαρό πρόβλημα απουσίας.
Όσον αφορά στην Πελέρμο, στην προσπάθεια για νέα αρχή, υπάρχουν απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Γκονζάλες, Γκολντανίγκα και Ντιαμάντι. Επίσης προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι πλάγιοι επιθετικοί Τραϊκόβσκι και Μπεντιβένια όπως και ο επιθετικός Μπάλογκ και ο αμυντικός Ραΐκοβιτς, Στους απόντες και ο ανέτοιμος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος Ενρίκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση