GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκευόπουλος: Η αρχική δήλωσή μου είχε μια ασάφεια

«Η αρχική δήλωσή μου είχε μία ασάφεια, εννοούσα ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και όχι ότι ένας σχηματισμός, παρέα, κόμμα, ομάδα, ...


«Η αρχική δήλωσή μου είχε μία ασάφεια, εννοούσα ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και όχι ότι ένας σχηματισμός, παρέα, κόμμα, ομάδα, με ένα συγκεκριμένο πρόσημο μπορεί να αλλάξει πρόσημο» σημείωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στη δήλωση του σχετικά με τη Χρυσή Αυγή που προκάλεσε αντιδράσεις.
«Σε μία συνέντευξη που έδωσα μου έγινε μια ερώτηση εάν μου άρεσε η εικόνα στο Καστελόριζο και απάντησα ότι όχι δεν μου άρεσε, γιατί θα προτιμούσα πρώτα να υπάρξει μια αλλαγή ουσίας και μετά να υπάρξουν τέτοιες εικόνες. Και ως αλλαγή ουσίας ανέφερα το ότι εάν κάποιος άνθρωπος έχει εκδημοκρατιστεί τότε μπορεί να έχει θέση σε μια φωτογραφία, εν πάση περιπτώσει, μαζί με άλλους που ανήκουν στον δημοκρατικό χώρο. Αλλά αν αυτή η ουσία δεν έχει αλλάξει προηγουμένως, δεν μπορεί να υπάρχει και αυτή η εικόνα κατά τη γνώμη μου, δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα» επεσήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος μιλώντας στον Flash 96.
O κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε και στη δήλωση του για την ελληνική σημαία που που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις.
«Θέλω να πιστεύω ότι ποτέ μία έκκληση για διάλογο δε θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με φανατισμό, μα ποτέ των ποτών. Αυτό έκανα, αυτό είπα και το είπα διευκρινίζοντας επειδή τιμώ, αγαπώ τη σημαία μου. Και πραγματικά δεν ξέρω εάν ο καλύτερος τρόπος να προστατευτεί είναι το να είναι περιχαρακωμένη από αστυνόμους και εισαγγελείς και πολλές φορές να λειτουργεί έτσι αυτό και προκλητικά προς όσους θέλουν να τη θίξουν, ή αν πρέπει να εμφυσήσουμε έναν σεβασμό σιγά-σιγά με άλλους τρόπους, με την παιδεία και με συμπεριφορές, εν πάση περιπτώσει, οι οποίες έχουν χαρακτηριστικά ηθικό-κοινωνικά» τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση