GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλη της οικογένειας Υφαντή τραυματίστηκαν στη ληστεία της Κηφισιάς

Μέλη της οικογένειας Υφαντή είναι οι δυο τραυματίες της αιματηρής ληστείας σε μονάδα της βιομηχανίας αλλαντικών στην Κηφισιά. Σύμφωνα...


Μέλη της οικογένειας Υφαντή είναι οι δυο τραυματίες της αιματηρής ληστείας σε μονάδα της βιομηχανίας αλλαντικών στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο λογιστήριο της εταιρείας, στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ.

Οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια θείο και ανηψιό, της οικογένειας Υφαντή, όταν αντέδρασαν στην απαίτησή τους να τους δώσουν τα χρήματα.

Οι ληστές διέφυγαν με ένα ΙΧ, μάρκας BMW, το οποίο έκαψαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο της ληστείας και συνέχισαν με άλλο ΙΧ, μάρκας Audi.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δράστες και έγινε σφοδρή ανταλλαγή πυρών. Οι δράστες ξέφυγαν.

Το δεύτερο αυτοκίνητο βρέθηκε επίσης καμένο, στην περιοχή Αγία Σοφία Ασπροπύργου, στο ύψος της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις της εταιρείας, αγνώστου μέχρι στιγμής ποσού.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τον εντοπισμό τους εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό ένα καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται είναι αυτό με το οποίο έφυγαν από τον τόπο της ληστείας οι δράστες και στην συνέχεια το έκαψαν και διέφυγαν με άλλο ΙΧ. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από την επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση