GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Έλλειμμα έργου και πλεόνασμα θράσους από τον Τσίπρα

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Σε μια περίοδο κρίσιμη για τ...


Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Σε μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Κάθε μέρα που μένει στην Κυβέρνηση κοστίζει ακριβά στη χώρα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και τον κατηγορούν για «έλλειμμα έργου και πλεόνασμα θράσους και ψεμάτων».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είδαν στη Βουλή έναν πρωθυπουργό κατώτερο των περιστάσεων. Έναν πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έδωσε κανένα όραμα για την επόμενη μέρα. Δεν παρουσίασε καμία αναπτυξιακή πρόταση, δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο για τη χώρα», αναφέρουν πηγές της Πειραιώς και σημειώνουν:

«Αναλώθηκε και πάλι σε επιθέσεις κατά της Αντιπολίτευσης. Απέδειξε ότι είναι η μόνη Κυβέρνηση στην Ιστορία, που αντί να κατηγορεί την προηγούμενη Κυβέρνηση, κατηγορεί την επόμενη. Και φυσικά αναλώθηκε στο αγαπημένο του σπορ: Τη θρασεία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τη διασπορά ψεμάτων».

Ακόμη, σημειώνουν ότι «ο κ. Τσίπρας απέτυχε να απαντήσει σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που του ετέθησαν, στην τεκμηριωμένη κριτική και στα στοιχεία που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι  δεν αντέκρουσε τα στοιχεία για την τεράστια οπισθοδρόμηση της ελληνικής οικονομίας την τελευταία διετία, όπως όλοι οι δημοσιονομικοί δείκτες καταδεικνύουν.

«Δεν απάντησε στη δομημένη κριτική για τον προβληματικό προϋπολογισμού του 2017. Την υπερφορολόγηση των πάντων. Την κοινωνικά άδικη επιβάρυνση των έμμεσων φόρων. Τη ναρκοθέτηση της οικονομίας με μια σειρά από «βόμβες», που απειλούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Αστικές Συγκοινωνίες και τη Δ.Ε.Η», αναφέρουν. 

«Δεν σχολίασε καν τις επιφυλάξεις που υπάρχουν από διεθνείς φορείς (ΟΟΣΑ), από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, ακόμα και από τους ίδιους τους συντάκτες του προϋπολογισμού, σχετικά με τη βιωσιμότητα των προβλέψεών του.

Δεν απάντησε καν στο πώς αισθάνεται που σήμερα παρουσιάζει ως επιτυχία πολιτικές που ο ίδιος πολέμησε τόσα χρόνια, όπως οι αποφάσεις για την Cosco, τα περιφερειακά αεροδρόμια, το Ελληνικό, τα οδικά δίκτυα, τις όποιες αποκρατικοποιήσεις, αν και εφόσον όλα αυτά προχωρήσουν κανονικά». 

Οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ακόμη: «Ο κ. Τσίπρας, μας άφησε με την απορία πώς γίνεται τη μία ημέρα να «απειλεί» τους δανειστές με εκλογές και την άλλη να διαβεβαιώνει τη Βουλή ότι θα μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του μέχρι την τελευταία ημέρα. Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δεν έχουν κανένα αξιόπιστο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση